Φτάσατε λοιπόν στην Άνδρο! Για να πάρετε μια πραγματική «γεύση» του νησιού μας, ετοιμάσαμε για εσάς ένα απόγευμα γεμάτο με τοπικά προϊόντα, διάσημες μακαρονάδες και καλή διάθεση! Ότι χρειάζεται για μια εξαιρετική αγωνιστική επόμενη ημέρα!

Όλοι οι τοπικοί παραγωγοί θα βρίσκονται στον Όρμο Κορθίου με τα πιο εκλεκτά τους προϊόντα! Ντόπια τυριά, μέλι, κάππαρη, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, κρασί, λικέρ, ζυμαρικά κ.α στη διάθεσή σας να τα γνωρίσετε, να τα γευτείτε αλλά και να τα πάρετε μαζί σας!

Ακόμη, εξασφαλίσαμε για εσάς τη διάσημη μακαρονάδα του νησιού μας! Ο γέροντας και ηγούμενος της Ι.Μ. Παναχράντου (την οποία θα διασχίσουν όσοι αγωνιστούν στην Μεγάλη Διαδρομή των 24χλμ), αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος με τους πατέρες της Μονής, θα μαγειρέψουν για εσάς με τα καλύτερα υλικά!

Νόστιμες χυλοπίτες ζυμωμένες από τα χέρια της κας Σταυρούλας Λούβαρη και φρέσκα ντόπια λαχανικά για τη σάλτσα συνοδευόμενα από τυρί που θα προσφέρουν τα τυροκομεία μας Ασούτη και Λούβαρη. Η ομάδα του εστιατόρειου Sea Satin και ο chef Δημήτρης Γιγίνης επιμελείται του πάστα πάρτυ, ενώ ο φούρνος ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΙ εξασφαλίζει το καλύτερης ποιότητας αλεύρι για τις χυλοπίτες. 

Όσοι θέλουν επιδόρπιο σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα Ανδριώτικα αμυγδαλωτά που θα προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία μας, που μοσχοβολάνε ανθόνερο!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίς το Σάββατο , θα είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και θα ολοκληρωθεί νωρίς ώστε να είμαστε όλοι ξεκούραστοι και ανανεωμένοι για την επόμενη ημέρα!

Σας περιμένουμε όλους!