Πάρε μέρος στον αγώνα από «μέσα»

Από τον πρώτο αγώνα του Andros Trail Race το 2016 δημιουργήθηκε ένας ισχυρός πυρήνας εθελοντών που στηρίζει τη Διοργάνωση. Χωρίς αυτούς το Andros Trail Race δεν θα είχε ποτέ αποκτήσει την απήχηση και την επιτυχία που έφτασε να έχει μέχρι και σήμερα.

Χωρίς όριο ηλικίας από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο, με αφοσίωση, χαμόγελο, προθυμία και αγάπη για τον τόπο δημιουργήθηκε μια ενεργή βάση εθελοντών, που συνεχώς ανανεώνεται και αυξάνεται,  στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα διοργάνωσης. μα κυρίως στην αλληλεπίδραση με τους αθλητές.

Οι εθελοντές είναι οι οικοδεσπότες του Andros Trail Race.

Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής, είναι αγάπη για τον τόπο, είναι σεβασμός στο αθλητικό ιδεώδες.

Σας έχουμε ανάγκη και φέτος και σας θέλουμε κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή της Άνδρου.

Η διοργάνωση φέτος προχωράει σε μία πολύ σημαντική συνεργασία με τo YourPulses.

Το YourPulses αποτελεί μια Ελληνική πρωτοβουλία, με ισχυρό κοινωνικό όραμα και παγκόσμια φιλοδοξία ! Δημιουργήθηκε σαν μια διαφοροποιημένη πλατφόρμα δικτύωσης η οποία συγκλίνει και ενεργοποιεί καινοτόμα τρεις κύριους πυλώνες της ζωής μας, εμάς τους πολίτες, τους κοινωφελείς οργανισμούς / ιδρύματα / συλλόγους, και τις επιχειρήσεις.

YourPulses, η καινοτόμα πλατφόρμα για την ενημέρωση, την παρότρυνση και την επιβράβευση των πολιτών ώστε να ΖΗΣΟΥΝ αληθινά, εκτός του ψηφιακού κόσμου στην πραγματική ζωή. Να δραστηριοποιηθούν προς όφελος της προσωπικής τους βελτίωσης αλλά και της κοινωνικής τους συνοχής, ακούγοντας την καρδιά τους και δρώντας με στοιχεία αλληλεγγύης και αδελφικότητας. Να ενεργήσουν υπεύθυνα σεβόμενοι τους πόρους, το περιβάλλον, τον πλανήτη μας.

Η πλατφόρμα YourPulses προβάλει στο σύνολο των μελών της τη δράση των κοινωφελών οργανισμών και των ευαισθητοποιημένων επιχειρήσεων, αναδεικνύει το έργο τους στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενισχύει τις υποστηρικτικές ενέργειες και την ανάπτυξή τους. Στόχος της είναι η ενεργή συμβολή της στην αλλαγή κουλτούρας που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας ειδικά την περίοδο που διανύουμε.

 Κάνε Εγγραφή στην πλατφόρμα YourPulses και άκου τους κτύπους της καρδιάς σου ! 

Γίνε εθελοντής! Γίνε μέρος του Andros Trail Race

Powered by BreezingForms